Dierenarts Barbara Hanssens

Praktijk gevestigd in Bredene

Wie ben ik?

Ik ben Barbara Hanssens, afgestudeerd in 2005 in de Universiteit Gent, faculteit dierengeneeskunde. Ik sta in voor de verzorging van honden, katten, konijnen, cavia’s, fretten, hamsters, …

Sinds 2008 ben ik als dierenarts gevestigd in Bredene. Voorheen had ik 2 jaar een praktijk in Kuurne.

Toen ik mijn man uit Bredene leerde kennen, ben ik naar deze kustgemeente verhuisd en heb er een nieuwe praktijk opgericht.

Ik ben mama van 3 lieve kindjes, Linde, Lander en Liesel. In mijn vrije tijd doe ik agility met mijn border collie. Verder hebben wij nog een sheltie, 2 katten en 2 valkparkieten, die af en toe rondfladderen in onze woonkamer. In onze tuin vertoeven er 5 konijnen en 3 cavia’s.

Dierenarts Barbara Hanssens Keerweg 40 8450 Bredene 0485/38.19.70 © 2018 Frontier Theme